Usein kysyttyä

Usein kysyttyä
Ecomond /  Usein kysyttyä

Olemme koonneet tälle sivulle meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Tutustu niihin, ja jos et löydä haluamaasi tietoa, ota yhteyttä tukeemme.

Tukemme palvelee:
Arkisin klo 08 - 16.00
044 766 5001
tuki[at]ecomond.com

Yleistä

Mille toimialalle TCS soveltuu?
TCS - Järjestelmä on toimialariippumaton ohjelmisto ja suunniteltu niin, että se soveltuu kaikkiin logistisiin ratkaisuihin.
Millä käyttöjärjestelmällä TCS:än toimistosovellusta voi käyttää?
Kyseessä on puhtaasti verkkopohjainen, joten se ei ole käyttöjärjestelmä sidonnainen. Toisin sanoen TCS toimii käyttöjärjestelmästä riippumatta.
Miksi TCS-järjestelmä?
TCS-järjestelmän ohjelmistot ovat käyttäjäystävällisiä ja ne perustuvat pitkään kokemukseemme tehtävienhallintajärjestelmistä ja toteutuneista projekteista. Järjestelmä on joustava, nopea muutostilanteissa ja sen vahvuutena on monipuoliset liittymät erilaisiin järjestelmiin. Tavoitteenamme on aina käyttäjien tyytyväisyys ja sen saavuttamiseksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa etenkin projektin alkuvaiheessa.
Voiko tehtävälistat muodostaa / ajaa esim. kaksi viikkoa etukäteen?
Kyllä. Toisinsanoen sovitut tehtävät saadaan laitettua jo valmiiksi oikean päivän tehtävälistalle. Jokaiselle viikonpäivälle saadaan helposti esim. oma reitti. Lisäksi tehtäviä voidaan vyöryttää eli edellisen päivän ajamattomat siirtyvät kuluvalle päivälle näkyviin.
Kuka asentaa järjestelmän ajoneuvopäätteisiin?
Järjestelmätoimitus sisältää ammattitaitoiset asennuspalvelut. TCS-järjestelmä asennetaan asiakkaan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla. Järjestelmäasennus koostuu yleensä ohjelmistoasennukset palvelimille, työasemille sekä mobiilipäätelaitteisiin.
Sisältyykö toimitukseen minkäänlaista koulutusta?
TCS-järjestelmän toimitukseen sisältyy aina järjestelmän käyttökoulutus toimisto- ja kenttähenkilökunnalle. Koulutukset suoritetaan asiakkaan tai Ecomond Oy:n järjestämissä koulutustiloissa. Koulutuksen sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.
Onko Ecomondilta mahdollisuus pyytää konsultointia reititykseen?
Ecomond oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia konsultointipalveluja. Konsultointipalveluihin kuuluvat mm. järjestelmäsuunnittelu, järjestelmämääritykset, logistiikan- ja tehtävähallinnan kehittämissuunnitelmat sekä ympäristöhuoltoalan toiminnanohjauksen erilaiset selvitykset ja suunnitelmat. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme optimointipalveluja TCS OPTI-järjestelmällä.

OPTI

Mitä hyötyä TCS OPTILLA saavutetaan?
Optimoinnilla on saavutettavissa taloudellisesti huomattavia säästöjä, tyypillisesti säästöt ovat oleet 10-15 %:a, mutta jopa 30 %:n säästöt ovat mahdollisia.
Minkä tyyppiseen toimintaan optimointi on tarkoitettu?
TCS OPTI soveltuu hyvin laaja-alaisesti eri toimialoille ja eri tyyppisiin tarpeisiin suunnittelun eri tasoilla, aina strategisesta suunnittelusta reaaliaikaisen toiminnan optimointiin.
Kauanko optimointi kestää?
Optimointialgoritmit ovat ehdotonta alan kärkikastia ja todennettu toimiviksi useilla eri toimialoilla. Tyypillisesti optimointi kestää 0-5 sekuntia ja hyvin vaativat ongelmat ratkeavat muutamassa minuutissa.
Ottaako optimointi huomioon käytännön reunaehtoja?
Kyllä huomioi, ja tämä optimointimoottorimme ehdoton vahvuus. Reunaehtoja on yhteensä useita satoja, näistä tyypillisimpiä ovat työaikarajoitteet, ajoneuvojen kapasiteetit sekä tehtävien, henkilöstön ja kaluston erityisvaatimukset.